Amandelbroodjes
Type: Ontbijt & lunch
Tijd: 45 min
Hoeveelheid: 6-8 stuks
Ingrediënten
- 4 eieren
- 40g ghee boter
- 120g amandelmeel
- 25g kokosmeel
- 3 eetlepels psylliumvezels
- 2 tl bakpoeder
- snufje zout
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breek de eieren boven een schaal en klop ze los.
- Hou een klein beetje eimengsel apart om de bolletjes in te smeren.
- Doe de boter in een pan en smelt op een laag vuur.
- Meng dit door de geklopte eieren.
- Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng ze goed.
- Meng alles door het eimengsel en laat het deeg 10 min rusten.
- Vorm met natte handen 6 bolletjes van het deeg.
- Leg deze op het bakpapier bekleedde bakplaat.
- Bestrijk de bolletjes met het losgeklopte eimengsel.
- Laat de bolletjes 20 min bakken in de warme oven op 200 graden tot ze goudkleurig worden.